Jobba som projektledare

Är du utbildad byggingenjör eller har tidigare erfarenhet från olika former av ombyggnad?

Då kan du passa som projektledare på QICON.

Att arbeta som projektledare är en erfarenhet som alla borde få prova på. När man för första gången får följa ett projekt från start till slut och vara med att påverka resultatet inser man hur otroligt givande det är. Som projektledare är man ansvarig för att motivera sina kollegor och se till så att rätt man är på rätt plats samt att alla samarbetar och kommunicerar. Känslan när allt bara fungerar är fantastisk.

I rollen som projektledare har du ansvaret för att leda hantverkarna i sitt arbete, se till så att tidsplaner följs och att allt material finns tillgängligt så att arbetet flyter på enligt planen. Du ansvarar även för kontakten med kund och det är viktigt att vara lyhörd och duktig på att kommunicera. Att arbeta som projektledare i ett byggföretag ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att kunna anpassa sig efter alla utmaningar som arbetet innebär.

Då vi har flera nationaliteter både inom företaget och som kunder så kräver vi att våra projektledare ska kunna kommunicera flytande i tal och skrift på både engelska och svenska. I arbetsuppgifterna ingår även en del administrativa uppgifter så man ska behärska programmen Mikrosoft Word och Excel väl. Du måste även ha körkort.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonus och en möjlighet till delägarskap. QICON AB ägs redan idag till 20 % av 5 anställda och vi vill gärna öka denna andel.