Vår ekonomi

Som beställare är det viktigt att du kan känna trygghet i att vårt företag står på en solid ekonomisk grund och att våra finanser sköts med omsorg. Detta är en garant för ett bra arbete och också en garant för att företaget tar ett långsiktigt ansvar för våra tjänster.

Vårt resultat är vi stolta över. Vi återinvesterar en stor del av överskottet i bättre bilar, bättre maskiner och utbildning och är måna om att spara en del av överskottet i form av vinst och obeskattade reserver. Här kan du ladda ner vår senaste  årsredovisning.

Vår soliditet är bland landets 2% bästa och vi innehar därför Solidites ”trippel-A” rating.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vår omsättning ökar med ökad efterfrågan och kundnöjdhet. Grafen här ovan beskriver vår ekonomiska utveckling de senaste åren.

Ett gasellföretag är ett snabbväxande företag som skapar nya jobb för samhället. För att hylla de företag som bidrar till en positiv utveckling så utser Dagens Industri årligen företag till att vara gasellföretag. Kraven för att bli en gasell är bl.a. att man har en omsättning som har ökat varje år de senaste tre åren och som nu överstiger 10 Mkr, minst tio anställda, minst fördubblat sin omsättning genom organisk tillväxt och framför allt har sunda finanser.

Vi på QICON är otroligt stolta över att kvalificera oss genom att uppfylla gasell-kraven och kommer att ta den erfarenheten med oss in i 2012 för att fortsätta göra bra resultat och utvecklas som företag.