Badrumsrenovering Danderyd

QICON har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i Danderyd och arbetar i norra Stockholm med badrumsrenovering som sin specialitet.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Danderyd

Välkommen till Qicon AB när du behöver en fin badrumsrenovering i Danderyd!
Qicon är ett behörigt våtrumsföretag och medlem i Byggkeramiska Rådet. Vi är ett auktoriserat VVS-företag med certifikatet Säker vatten och behörigt El-företag och Qicon godkänt av Villaägarnas Riksförbund.

Så när du anlitar oss får du mycket säkra tjänster för både VVS-montering och el för din badrumsrenovering i Danderyd.

Önskas badrumsrenovering i Danderyd?

Vi arbetar ii hela norra Stockholm och erbjuder badrumsrenovering med ROT-avdrag. Om du tycker att det är krångligt med ROT-avdrags ansökan, kan vi ta hand om det åt dig. I så fall betalar du med ROT-avdraget på fakturan, så säg gärna till om du önskar att vi tar hand om ROT-avdraget åt dig vid din badrumsrenovering i Danderyd.
När ni har bestämt er för en riktigt fin badrumsrenovering i Danderyd, kan ni mycket gärna kontakta oss. Vi erbjuder säkra VVS-monteringar av avlopp och vattenrör och vi har behöriga elektriker som drar el ledningar åt er på ett säkert sätt.

Så här kan badrumsrenovering i Danderyd gå till

  • Ta kontakt och be om offert, då ser du direkt vad det det kostar att renovera badrum och till vilket pris.
  • Vi kommer ut på ett kostnadsfritt platsbesök, detta för att vi ska kunna ge dig en så exakt offert som möjligt.
  • När vi är på plats tar vi reda på bjälklag och material på väggarna i badrummet.
  • Du kan berätta för oss hur du önskar dig din badrumsrenovering i Täby, vilka material, design, placering av badrumsinredning etc. Om du vill det kan vi hjälpa dig med planeringen av badrummet.
  • Vi genomför ett startmöte, då går vi in på detaljer som du önskar för ditt badrum och vi förklarar hur din badrumsrenovering i Täby ska gå till. Ofta brukar en badrumsrenovering i Täby ta mellan 3-5 veckor.
  • Vi genomför badrumsrenovering i Täby och du får en enda kontaktperson som kommer att informera dig löpande om arbetets gång.

Vi gör en slutbesiktning, tillsammans med dig gör din kontaktperson en genomgång av badrumsrenovering i Täby så vi ser att du är nöjd och att det blev som du tänkte dig det hela.

 

VAD KOSTAR DET ATT RENOVERA BADRUM?

Det är svårt att ge ett exakt pris på en badrumsrenovering utan att veta alla förutsättningar. Alltför många parametrar finns, som har betydelse. I ett försök att ändå ge en tumregel så presenterar vi här lite siffror. Klart är, att de 40 tusen per kvadrat som många sidor nämner inte helt stämmer. Inget proffs kan renovera ett badrum på två kvadrat för 80000 kr. Det stämmer heller inte att ett badrum som är åtta kvadratmeter kostar dubbelt så mycket som ett på fyra kvadrat.

Vi har programmerat vårt kalkylprogram med ett standard badrum och sen ändrat storleken och presenterar nedan resultatet. Kalkylen inkluderar skydd, rivning med bortforsling, byte av avlopp och dolda infällda vattenrör. Vidare hälften väggputs och hälften skivor, elektrisk golvvärme och spottar i nytt tak, 25×40 kakel på väggar och 15×15 granitkeramik på golv. Som inredning inkluderar vi golvstående toalett, tvättfat i kommod, elektrisk handdukstork, takdusch med två duschväggar och lite krokar. Slutligen har vi i badrum från sju kvadratmeter också räknat in badkar, dubbeltvättfat, ett högskåp, en extra handdukstork och lagt till tvättmaskin också. I grafen nedan redovisar vi resultatet, dels för arbetskostnad, dels för material. Priset baseras på lönenivå och prisnivå på material under hösten 2021, inklusive moms och efter ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden.

 

D