Badrumsrenovering Lidingö

QICON har lång erfarenhet av badrumsrenovering på Lidingö. Vi är specialister inom badrumsrenovering och har alla nödvändiga behörigheter

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Lidingö

Funderar ni på att göra en badrumsrenovering i Lidingö? Qicon AB erbjuder trygga och säkra badrumsrenoveringar på Lidingö. Qicon är ett behörigt våtrumsföretag som är medlem i Byggkeramiska Rådet och är ett auktoriserat VVS-företag och har certifikatet “Säker vatten”. Vi är även behöriga som El-företag och är godkända av Villaägarnas Riksförbund.
Dessa auktorisationer och behörigheter har vi gjort för att, du som anlitar oss, alltid ska få säkra tjänster gällande alla VVS-montering och eldragningar. Vi är ditt VVS-företag som erbjuder trygg och säker badrumsrenovering i Lidingö.

Få fin badrumsrenovering i Lidingö

Vi erbjuder alltid badrumsrenoveringar med möjlighet till rot avdrag för alla privatpersoner som äger sin bostad. Om du tycker att det är krångligt med ansökan för rot avdraget, kan vi ta hand om det åt dig. I så fall betalar du med rot avdraget direkt på fakturan, så säg gärna till om du önskar att vi tar hand om ansökan åt dig vid din badrumsrenovering i Lidingö. Vi tar alltid ansvar för att allt ska fungera och att badrumsrenoveringen blir till belåtenhet för alla våra kunder.

 

Så kan en badrumsrenovering gå till:

  • Ta kontakt och be om offert. Då ser du direkt till vilket pris badrumsrenoveringen kommer att kosta.
  • Vi kommer ut på ett kostnadsfritt platsbesök, detta för att vi ska kunna ge dig en så exakt offert som möjligt.
  • När vi är på plats tar vi reda på  vilka slags bjälklag och material som i dagsläget finns på väggarna i badrummet.
  • Då kan du också berätta för oss hur du önskar dig din badrumsrenovering i Täby, vilka material, design, placering av badrumsinredning etc som du önskar. Om du vill det kan vi även hjälpa dig med planeringen av badrummet.
  • Vi genomför ett startmöte, då vi går in på detaljer som du önskar för ditt badrum och vi förklarar hur din badrumsrenovering i Täby ska gå till. Ofta brukar en badrumsrenovering i Täby ta mellan 3-5 veckor.
  • Vi genomför badrumsrenovering i Täby och du får en kontaktperson som kommer att informera dig löpande om arbetets gång.
  • Vi gör en slutbesiktning. Tillsammans med dig gör din kontaktperson en genomgång av badrumsrenovering i Täby så att vi ser att du är nöjd och att det blev som du tänkte dig det hela.

Anlita oss för er badrumsrenovering

När ni väl har bestämt er för en riktigt fin badrumsrenovering i Lidingö, kan ni mycket gärna kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfria offerter på vår badrumsrenovering. Vi erbjuder säkra VVS-monteringar av avlopp och vattenrör och har behöriga elektriker som drar el ledningar åt er på ett säkert sätt.

VAD KOSTAR DET ATT RENOVERA BADRUM?

Det är svårt att ge ett exakt pris på en badrumsrenovering utan att veta alla förutsättningar. Alltför många parametrar finns som kan ha betydelse. I ett försök att ändå ge en tumregel så presenterar vi här lite siffror. Klart är, att de 40 tusen per kvadrat som många sidor nämner, inte helt stämmer. Inget proffs kan renovera ett badrum på två kvadrat för 80000 kr. Det stämmer heller inte att ett badrum som är åtta kvadratmeter kostar dubbelt så mycket som ett på fyra kvadrat.

Vi har programmerat vårt kalkylprogram med ett standard badrum och sen ändrat storleken och presenterar nedan resultatet. Kalkylen inkluderar skydd, rivning med bortforsling, byte av avlopp och dolda infällda vattenrör. Vidare så går det åt hälften väggputs och hälften skivor, elektrisk golvvärme och spottar i nytt tak, 25×40 kakel på väggar och 15×15 granitkeramik på golv. Som inredning inkluderar vi golvstående toalett, tvättfat i kommod, elektrisk handdukstork, takdusch med två duschväggar och lite krokar. Slutligen har vi i badrum från sju kvadratmeter också räknat in badkar, dubbeltvättfat, ett högskåp, en extra handdukstork och lagt till tvättmaskin också. I grafen nedan redovisar vi resultatet, dels för arbetskostnad, dels för material. Priset baseras på lönenivå och prisnivå på material under hösten 2021, inklusive moms och efter ROT-avdrag på 30% av arbetskostnaden.

Det finns en tydlig korrelation mellan storlek och pris på arbetet, men linjen börjar inte på noll, utan på 132 500 kr. Första kvadraten håller således ett tämligen högt kvadratmeterpris medan tillkommande yta följer funktionen totalpriset (Y) = 110 000 + kvadratmeterytan (X) x 22 500. I dessa priser ingår inte materialkostnad för kakel och klinker samt inredning. Vidare förutsätts ett badrum på bottenvåning, i närheten av QICONs kontor och utan att flytta några väggar.Därav badrumsrenovering i Danderyd, Sollentuna, Täby, Solna Lidingö, Stockholm.