Badrumsrenovering Sollentuna

QICON har lång erfarenhet av badrumsrenovering i Sollentuna. Vi är specialister på att renovera badrum. Ta kontakt för offert och kostnadsfritt besök!
Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Sollentuna

Behöver du en badrumsrenovering i Sollentuna? Då behöver du inte leta längre. Vi utför fina badrumsrenoveringar i Sollentuna. Qicon är ett behörigt våtrumsföretag och medlem i branschorganisationen Byggkeramiska Rådet. Vi är ett auktoriserat VVS-företag med certikfiatet “Säker vatten” och har behörigheter för eldragningar. Vår firma är godkänd av Villaägarnas Riksförbund. Så när du anlitar oss får du endast säkra tjänster för VVS-montering och el i din badrumsrenovering i Sollentuna.

 

 

Så utför vi badrumsrenovering i Sollentuna

Qi Construction AB är ditt VVS-företag som erbjuder trygga och säkra badrumsrenovering i Sollentuna. För övrigt arbetar vi i hela norra Stockholm och erbjuder badrumsrenovering med rot avdrag. Om du tycker att det är krångligt med ansökan, kan vi ta hand om det åt dig. I så fall betalar du med rot avdraget på fakturan, så säg gärna till om du önskar att vi tar hand om det åt dig när vi utför din badrumsrenovering i Sollentuna.

Anlita Qicon för badrumsrenoveringar

När ni har bestämt er för en riktigt fin badrumsrenovering i Sollentuna, kan ni mycket gärna kontakta oss. Vi erbjuder säkra VVS-monteringar av avlopp och vattenrör och vi har behöriga elektriker som drar el ledningar åt er på ett säkert sätt.

  • Ta kontakt och be om offert, då ser du direkt vad det det kostar att renovera badrum och till vilket pris.
  • Vi kommer ut på ett kostnadsfritt platsbesök, detta för att vi ska kunna ge dig en så exakt offert som möjligt.
  • När vi är på plats tar vi reda på bjälklag och material på väggarna i badrummet.
  • Du kan berätta för oss hur du önskar dig din badrumsrenovering i Täby, vilka material, design, placering av badrumsinredning etc. Om du vill det kan vi hjälpa dig med planeringen av badrummet.
  • Vi genomför ett startmöte, då går vi in på detaljer som du önskar för ditt badrum och vi förklarar hur din badrumsrenovering i Täby ska gå till. Ofta brukar en badrumsrenovering i Täby ta mellan 3-5 veckor.
  • Vi genomför badrumsrenovering i Täby och du får en enda kontaktperson som kommer att informera dig löpande om arbetets gång.

Vi gör en slutbesiktning, tillsammans med dig gör din kontaktperson en genomgång av badrumsrenovering i Täby så vi ser att du är nöjd och att det blev som du tänkte dig det hela. QICON är riktigt bra på att renovera badrum och vi ser det lite som vår specialitet. Vi har därför satsat på att ta fram en film om hur en badrumsrenovering går till. Det vore roligt om du vill se den. Därav badrumsrenovering i Danderyd, Sollentuna, Täby, Solna Lidingö, Stockholm.