Badrumsrenovering Stockholm

QICON har lång erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm. Vi är specialister på att renovera badrum. Ta kontakt för offert och kostnadsfritt besök!

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Stockholm

Behöver du få en badrumsrenovering i Stockholm ? Att få ett badrum renoverat är välbehövligt. Om du har en idé om hur du vill förverkliga din badrumsdröm, ska du ta kontakt med oss på QICON. Vi är ett behörigt våtrumsföretag som är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramiska rådet. För att vara ett auktoriserat VVS-företag krävs det att vi har auktorisation med Säker vatten och inte bara det, vi är också ett behörigt El-företag. Vår firma är godkänd av Villaägarnas Riksförbund. Så när du anlitar oss får du endast säkra tjänster för VVS-montering och säker el för din badrumsrenovering i Stockholm.

 

 

Badrumsrenovering i Stockholm till bra pris

Anlitar du oss på QICON AB får du ett pålitligt VVS-företag som erbjuder trygga och säkra badrumsrenovering i Stockholm. Vi arbetar i hela norra Storstockholm och erbjuder badrumsrenovering med rot avdrag. Om du tycker att det är svårt med rot avdrags ansökan, kan vi ta hand om den åt dig. I så fall betalar du med rot avdraget på fakturan, så informera gärna oss om det är så att du önskar att vi tar hand om rot avdraget åt dig vid din badrumsrenovering i Stockholm.

Pålitliga badrumsrenoveringar

Om du har bestämt dig för en riktigt fin badrumsrenovering i Stockholm, är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder säkra VVS-monteringar av avlopp och vattenrör och har behöriga elektriker som drar el ledningar på ett säkert sätt.

Så går det till att anlita oss för din badrumsrenovering:

  • Ta kontakt och be om offert, då ser du direkt vad det det kostar att renovera badrum och till vilket pris.
  • Vi kommer ut på ett kostnadsfritt platsbesök, detta för att vi ska kunna ge dig en så exakt offert som möjligt.
  • När vi är på plats tar vi reda på bjälklag och material på väggarna i badrummet.
  • Du kan berätta för oss hur du önskar dig din badrumsrenovering i Stockholm, vilka material, design, placering av badrumsinredning etc. Om du vill det kan vi hjälpa dig med planeringen av badrummet.
  • Vi genomför ett startmöte, då går vi in på detaljer som du önskar för ditt badrum och vi förklarar hur din badrumsrenovering i Stockholm ska gå till. Ofta brukar en badrumsrenovering i Stockholm ta mellan 3-5 veckor.
  • Vi genomför badrumsrenovering i Stockholm och du får en enda kontaktperson som kommer att informera dig löpande om arbetets gång.

Vi gör en slutbesiktning, tillsammans med dig gör vi en genomgång av vår badrumsrenovering. För oss är det viktigt att du är nöjd och att det blev precis som du tänkt dig det hela. QICON är riktigt bra på att renovera badrum och vi ser det lite som vår specialitet. Vi har därför satsat på att ta fram en film om hur en badrumsrenovering går till. Det vore roligt om du vill se den. Därav badrumsrenovering i Stockholm, Danderyd, Sollentuna, Täby, Solna och Lidingö.