Renovera Källare

Källarrenovering Danderyd

Bor ni i Danderyd med en källare som ni inte längre använder? Använder ni inte källaren som ni hade tänkt? Behöver ni en källarrenovering i Danderyd? Om ni har en källare som antingen är drabbad av fukt, eller som ni använder endast som en plats för förvaring kan ni genom att renovera er källare få en större och bättre användning av den. Att bara ha en yta som ni inte använder är ju ganska onödigt, eller hur?

En riktigt fin källarrenovering kan dessutom höja värdet på er villa, radhus eller bostadsrätt. Anlitar ni Qicon AB får ni en källarrenovering i Danderyd som heter duga. Glöm inte rot avdraget som är möjligt för privatpersoner som äger sin fastighet. Genom rot avdraget sänker kostnaden för arbetet rejält, och om ni tycker det är krångligt att ansöka om rot avdraget så hjälper vi gärna till! Rot avdraget ger rätt till avdrag på inkomstskatten på upp till 30% vilket är en bra summa, jämfört med att inte få något avdrag alls. Dessutom är det innestående pengar som alla privatpersoner har möjlighet till.

 

Så utför vi källarrenovering i Danderyd

Hur vill ni använda källaren, vill ni använda den som ett hemmagym, hemmabio eller kontor? Alternativen är många och det är denna del i källarrenoveringen som oftast är den roligaste delen; hur vill ni att er renoverade källare ska se ut?

Vi kan byta ut golvet och lägga på nytt och fräscht golvmaterial. Ni väljer om vi ska ersätta betonggolvet med trägolv, linoleummatta eller plastgolv. När ni väl har bestämt er för ett golvmaterial i källaren erbjuder vi oss att lägga det nya golvet åt er.

Har ni lågt i tak kan vi även höja taket på er källare. Det gör vi genom att sänka källargolvet. I äldre hus är det ofta lågt i tak i källaren, men det är inget man vill ha idag. Särskilt gäller detta om ni vill använda källaren till annat än endast förvaring. När vi sedan har höjt källartaket och golvet har bytts ut, är det sedan dags för er att bestämma hur den övriga inredningen ska se ut.

Skaffa golvvärme i källaren!

Önskar ni golvvärme i källaren? I så fall ordnar vi det, vi på Qicon har behöriga VVS-montörer, vilket alltid krävs för att kunna lägga golvvärme. Vi har behöriga elektriker som kan dra nya elledningar. Vill ni veta ett pris för en källarrenovering i Danderyd? Genom att begära offert från oss får du ett pris så att du sedan kan göra en budget för resten av källaren.

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer!

källarrenovering Stockholm och Täby och Lidingö och Sollentuna och Danderyd