Källarrenovering Sollentuna

Behöver ni en källarrenovering i Sollentuna? Ni kanske har en villa, eller radhus med en källare som antingen har drabbats av fukt och som ni önskar använda på andra sätt. Eller så kanske källaren bara har blivit förvaringsplatser. Men om ni vill renovera källaren för en större användning så har ni kommit helt rätt. Qicon AB erbjuder effektiv källarrenovering i Sollentuna för privatpersoner med rot avdrag. På så sätt sjunker priset.

Be om offert och berätta vad ni önskar med er källarrenovering. Att begära in en offert är det bästa sättet att på förhand få reda på vad ni vill med er källarrenovering. Behöver ni byta ut golvet och ersätta det med annat material, så har vi rätt erfarenhet för det. Vi kan ersätta betonggolvet med trägolv, linoleumgolv eller lägga på ett plastgolv, medan ni bestämmer vilket material ni vill ha på ert nya golv i källaren.

Vad vi erbjuder i källarrenovering i Sollentuna

Vi kan även höja taket på er källare genom att sänka golvet. I äldre hus är det ofta lågt i tak i källaren, vilket man idag inte längre vill ha. Särskilt gäller detta om ni vill använda källaren till annat än endast förvaring. Eftersom ni kanske vill bygga en hemmabio där också.

När vi sedan har höjt taket och bytt ut golvet, är det sedan dags för er att bestämma hur den övriga inredningen ska se ut. Önskar ni er ett hemmagym eller en hemmabio? Alternativen är många och det är denna del i källarrenoveringen som oftast är den roligaste delen; hur vill ni att er nya källare ska se ut?

Har alla nödvändiga behörigheter för golvvärme

Önskar ni golvvärme i källaren? Det ordnar vi. På Qicon AB har vi alla VVS-montörer som krävs för att lägga golvvärme, och behöriga elektriker som drar nya ledningar för elen. Vill ni veta ett pris för en källarrenovering i Sollentuna? Genom att begära offert från oss får du ett pris, och glöm inte ROT-avdraget för alla villa- och radhusägare. Det sänker priset rejält. Och om ni tycker det är krångligt att ansöka om ROT-avdrag hjälper vi gärna till!

Så ta kontakt så snart som ni har bestämt er för en källarrenovering på Lidingö!

källarrenovering Stockholm och Täby och Lidingö och Sollentuna och Danderyd