Renovera Källare

Källarrenovering i Täby

Har ni en källare hemma, vars potential ni inte har tagit till vara? I så fall kan en källarrenovering vara på sin plats. Om ni bor i Täby och behöver en källarrenovering i Täby så finns vi i Täby. Här erbjuder vi privatkunder med rot avdrag att göra en fin källarrenovering. Om ni har en källare som har drabbats av fukt, så leder en källarrenovering till att ni kan använda den på bättre sätt. Kanske källaren bara har blivit en förvaringsplats, och ni vill renovera den så att källaren får en bättre användning av källarens yta?

Qicon AB erbjuder er en effektiv källarrenovering i Täby för alla privatpersoner som äger sin fastighet och därmed får möjlighet till rot avdrag. På så sätt sjunker priset.

Ta gärna kontakt och be om offert. Därför då kan kan ni berätta vad ni önskar med er källarrenovering. Att begära in en offert är det bästa sättet att på förhand få reda på vad ni vill med er källarrenovering i Täby.

Hög kvalitet på er källarrenovering i Täby

Behöver ni byta ut golvet och ersätta det med annat material? Vi rätt erfarenhet för ett golvbyte och ny golvläggning. Vi kan ersätta källarens betonggolv med ett nytt trägolv, linoleumgolv eller plastgolv. Ni bestämmer vilket material som vill ha till ert nya golv i källaren och vi erbjuder en fin golvläggning av källargolvet. Önskar ni golvvärme i källaren? Det fixar vi också.

Det går också att höja taket på källaren genom att sänka golvet. I äldre hus är det ofta lågt i tak i källaren, men det är inget man vill ha idag. Särskilt viktigt blir det om ni vill använda källaren till annat än endast förvaring. Eftersom ni kanske vill bygga ett hemmagym där också.

När sedan taket har höjts och golvet har bytts ut, är det sedan dags för er att bestämma hur resten av inredningen ska se ut. Önskar ni er ett hemmagym eller en hemmabio?

Be om offert på er källarrenovering!

På Qicon AB har vi alla de VVS-montörer som krävs för att lägga golvvärme. Vi har behöriga elektriker som drar nya ledningar för elen. Vill ni veta ett pris för en källarrenovering i Täby? Genom att begära offert från oss får du ett rimligt pris. Glöm inte ROT-avdraget för alla villa-, radhusägare och andra fastighetsägare. Det sänker priset rejält. Och om ni tycker det är krångligt att ansöka om rot avdrag så hjälper vi gärna till för er källarrenovering i Täby!

snickaritjänster för källarrenovering i Täby, Stockholm, Lidingö, Danderyd och Sollentuna