Köksrenovering Danderyd

Anlitar du QICON för din köksrenovering kan vi flytta väggar, avlopp, vatten och eluttag så att köket blir enligt den design du valt.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Köksrenovering i Danderyd Köksrenovering

Att renovera köket är en av de största renoveringar som du kan göra i en bostad. Funderar du på att göra en köksrenovering i Danderyd? Då är det viktigt att anlita rätt hantverkare för din köksrenovering i Danderyd! Anlitar du oss på Qi Construction AB får du ett pålitligt bygg- och renoveringsföretag, vi erbjuder dig en trygg och säker köksrenovering i Danderyd. Vi arbetar i hela norra Storstockholm och erbjuder köksrenovering med rot avdrag. Om du tycker att det är svårt med rot avdrags ansökan, kan vi ta hand om den åt dig. I så fall betalar du med rot avdraget på fakturan, så informera gärna oss om det är så att du önskar att vi tar hand om rot avdraget åt dig vid din badrumsrenovering i Danderyd.

Anlita säker renoveringsfirma

Vi har auktorisation med Säker vatten och är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramiska rådet och är ett behörigt El-företag. Vår firma är godkänd av Villaägarnas Riksförbund. Så när du anlitar oss får du endast säkra tjänster för VVS-montering och säker el för din köksrenovering i Danderyd.

2 sätt att renovera kök

  1. Det ena är att byta skåp och luckor och sätta in nya vitvaror och nytt stänkskydd. Detta är något som är ganska enkelt att göra och som du till och med kanske kan göra själv.
  2. Den andra typen av köksrenovering kräver betydligt mer och bredare kunskaper och erfarenhet. Många vill ha en öppen planlösning helt och vill göra köket så där öppet som du alltid velat ha det, genom att tex ta ner en vägg.
När vi genomför en köksrenovering tar vi hand om allt, och levererar kvalitet i alla led. Självklart får du alla viktiga protokoll och intyg när vi är klara. Och så gör vi en slutbesiktning tillsammans med dig när köket är klart, och är måna om att du ska bli nöjd och att allt är till belåtenhet. Vi på QICON kan förverkliga alla dina köksdrömmar. Vi kan ta ner väggar men först analyserar vi möjligheten att ta ner väggar. Det är viktigt att göra rätt ända från början. Och vi gör allt i enlighet med byggtekniska principer och vi är måna om att du både får ditt drömkök förverkligat, men även att köksrenoveringen går till så att den är hållbar och i enlighet med arkitekturen i din bostad. När du bestämt dig för att renovera ditt kök, så ta kontakt! Då kan du berätta hur du önskar dig din köksrenovering i Danderyd!