Köksrenovering Lidingö

Anlitar du QICON när du skall renovera kök så att du får förverkliga ditt drömkök.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Köksrenovering Lidingö
Köksrenovering

Qi Construction AB arbetar i hela norra Storstockholm och erbjuder köksrenoveringLidingö.

Vi erbjuder köksrenovering med rot avdrag för privatpersoner som äger sin bostad. Säg gärna till oss om du tycker ansökan om rot avdrag är krångligt så hjälper vi dig med det. I sådana fall ser du summan avdragen med rot avdrag på faktura från oss.

Anlita oss för er köksrenovering på Lidingö

Om du anlitar oss får du ett pålitligt bygg- och renoveringsföretag för en trygg och säker köksrenovering på Lidingö. Vi har auktorisation med Säker vatten och är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramiska rådet och är ett behörigt El-företag. Vår firma är godkänd av Villaägarnas Riksförbund. Så att när du anlitar oss, får du säkra tjänster för VVS-montering och säker el för din köksrenovering i Lidingö.

Vi utför köksrenovering på följande sätt:

  • Antingen byter vi era skåp och luckor och sätter in nya vitvaror och nytt stänkskydd. Detta är något som är ganska enkelt att göra och som du till och med kanske själv kan göra.
  • Eller så utför vi en köksrenovering som är av det större slaget och som kräver mer kunskap och erfarenhet.

Många vill ha en öppen planlösning helt, för att göra köket integrerat med vardagsrummet till exempel. I så fall kan vi genomföra det genom att ta ner en vägg. Även det ordnar vi åt dig. Ta gärna kontakt och berätta hur du önskar dig din köksrenovering!

Vi förverkligar er köksdröm

Vi på QICON gör allt för att förverkliga dina köksdrömmar. Och allt som vi gör, gör vi i enlighet med byggtekniska principer och är måna om att du både får ditt drömkök förverkligat, men även att köksrenoveringen går till så att den är hållbar och i enlighet med arkitekturen i bostaden. Det är viktigt att allt blir rätt!

Så här arbetar vi

När vi genomför en köksrenovering tar vi hand om allt, och levererar kvalitet i alla led. Självklart får du alla viktiga protokoll och intyg när vi är klara. Och så gör vi en slutbesiktning tillsammans med dig när köket är klart, och är måna om att du ska bli nöjd och att allt är till belåtenhet.
Om du tycker att det är svårt med rot avdrags ansökan, kan vi ta hand om den åt dig. I så fall betalar du med rot avdraget på fakturan, så informera gärna oss om det är så att du önskar att vi tar hand om rot avdraget åt dig vid din köksrenovering på Lidingö.

Så ta kontakt om du önskar få en köksrenovering och bor på Lidingö!