Köksrenovering Sollentuna

Anlitar QICON när du ska göra en köksrenovering. Vi förverkligar dina önskningar!

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Köksrenovering i Sollentuna Köksrenovering

Funderar du på att göra en köksrenovering och bor i Sollentuna? Anlitar du oss på QICON AB får du ett pålitligt bygg- och renoveringsföretag, som erbjuder dig en trygg och säker köksrenovering i Sollentuna. Vi arbetar med hög kvalitet och har därför sett till att arbeta med auktorisation för Säker vatten och är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramiska rådet och är ett behörigt El-företag. Vår firma är dessutom godkänd av Villaägarnas Riksförbund. Så när du anlitar oss får du mycket säkra tjänster för både VVS och säker el med köksrenoveringen som vi utför i Sollentuna.

QiCon arbetar i Sollentuna

Vi arbetar i hela norra Storstockholm och främst i Sollentuna. Här erbjuder vi köksrenovering med rot avdrag. Ifall du tycker att det är svårt med rot avdrags ansökan, kan vi ta hand om den åt dig. I så fall betalar du med rot avdraget på fakturan, så informera gärna oss om det är så att du önskar att vi tar hand om rot avdraget åt dig vid din badrumsrenovering i Sollentuna. Att renovera köket är en av de största renoveringar som du kan göra i en bostad. Då är det viktigt att anlita rätt hantverkare för din köksrenovering i Sollentuna! Ingenting är omöjligt vid en köksrenovering, låt oss förverkliga din dröm!

Välj 2 sätt för din köksrenovering

Vi kan erbjuda 2 sätt för din köksrenovering:
  1. Det ena är att byta skåp och luckor och sätta in nya vitvaror och nytt stänkskydd. Detta är något som är ganska enkelt att göra och som du till och med kanske kan göra själv.
  2. Alternativet att utföra en köksrenovering är större och kräver då betydligt bredare kunskaper och erfarenhet.
Om det är så att du vill ha en öppen planlösning till vardagsrummet, till exempel så att köket inte har väggar mot vardasgrummet kan vi ta ner en väggen dem emellan. Vi kan ta ner väggar men först analyserar vi möjligheten att ta ner väggar. Det är viktigt att göra rätt ända från början. Och vi gör allt i enlighet med byggtekniska principer och vi är måna om att du både får ditt drömkök förverkligat, men även att köksrenoveringen går till så att den är hållbar och i enlighet med arkitekturen i din bostad.

Vi förverkligar ditt drömkök

När du anlitar QICON ser vi till att förverkliga alla dina köksdrömmar. Då vi genomför en köksrenovering tar vi hand om allt, och levererar kvalitet i alla led. Självklart får du alla viktiga protokoll och intyg när vi är klara. Och så gör vi en slutbesiktning tillsammans med dig när köket är klart, och är måna om att du ska bli nöjd och att allt är till belåtenhet. Ta kontakt med oss så snart som du funderar på en köksrenovering i Sollentuna!