Köksrenovering Täby

Anlitar du QICON när du skall renovera kök kan vi flytta väggar, avlopp, vatten och eluttag – allt för att du ska få det kök du drömmer om!

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Köksrenovering i Täby
Köksrenovering

Funderar du på att göra en köksrenovering och bor du i Täby? Att renovera köket är en av de största renoveringar som du kan göra i en bostad. Då är det viktigt att anlita rätt hantverkare för din köksrenovering i Täby! Ingenting är omöjligt vid en köksrenovering, låt oss förverkliga din dröm!

QICON AB arbetar i hela norra Storstockholm och erbjuder badrumsrenovering med rot avdrag. Om du tycker att det är svårt med rot avdrags ansökan så kan vi hjälpa dig med det. I så fall betalar du med rot avdraget på fakturan, så informera gärna oss om det är så att du önskar att vi tar hand om rot avdraget åt dig vid din badrumsrenovering i Täby.

Ta kontakt med pålitlig renoveringsfirma!

Anlitar du Qi Construction får du ett pålitligt bygg- och renoveringsföretag, eftersom att vi erbjuder dig en trygg och säker köksrenovering i Täby. Vi har auktorisation med Säker vatten och är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramiska rådet och är ett behörigt El-företag. Vår firma är godkänd av Villaägarnas Riksförbund. Så när du anlitar oss får du endast säkra tjänster för VVS-montering och säker el för din köksrenovering i Täby.

Vi förverkligar ditt drömkök

Som vi ser det kan vi erbjuda 2 sätt att renovera kök på:

  1. Det ena sätter är det enklare sättet. Då kan vi byta skåp och luckor och sätta in nya vitvaror och nytt stänkskydd. Detta är något som är ganska enkelt att göra och som du till och med kanske kan göra själv.
  2. De andra sättet kräver mer och bredare kunskaper och erfarenhet. Om det är så att du vill ha en öppen planlösning helt och vill göra köket så där öppet som du alltid velat ha det, genom att tex ta ner en vägg har vi erfarenheten och kunskapen att förverkliga din dröm.

Vi på QICON kan förverkliga alla dina köksdrömmar. Vi kan ta ner väggar men först analyserar vi möjligheten att ta ner väggar. Det är viktigt att göra rätt ända från början. Vi gör allt i enlighet med byggtekniska principer och vi är måna om att du både får ditt drömkök förverkligat, men även att köksrenoveringen går till så att den är hållbar och i enlighet med arkitekturen i din bostad.

Ta kontakt med oss, så kan vi berätta mer, och du kan förklara hur du önskar dig en köksrenovering i Täby!