Lägenhetsrenovering Danderyd

Funderar du på att renovera din lägenhet och bor i Danderyd? Vi är ett pålitligt renoveringsföretag som arbetar med lägenhetsrenovering i Danderyd. Om du har blivit less på hantverkare som lovar komma och arbeta med din renovering, eller bygge, ska du anlita QiCon AB! En del hantverkare kommer den ena dagen för att nästa dag vara som bortblåsta och kontakt med dem uteblir. Det har vi själva varit med om och vet hur frustrerande det kan vara. När vi startade vårt renoveringsföretag bestämde vi att precis så skulle vi inte arbeta. Av den frustrationen har vi byggt vår renoveringsfirma och kan erbjuda dig som behöver en lägenhetsrenovering i Danderyd, hög kvalitet på vårt arbete.

Erbjuder lägenhetsrenovering i Danderyd

Att anlita oss för er lägenhetsrenovering är en säker sak. Vi har alla auktorisationer och behörigheter som krävs för att utföra en lägenhetsrenovering i Danderyd med en hög kvalitet på alla våra tjänster. Bland annat är vi ett Auktoriserat VVS-företag och har certifikat inom Säkert vatten. Vi är behöriga för alla slags tjänster som elektriker. Vi kan garantera vårt arbete både för badrumsrenovering och köksrenovering i Danderyd. När garantitiden har löpt ut, tar vi även ansvar genom att ansvarstiden löper under 10 år. Därför kan du känna dig säker när du anlitar oss för din lägenhetsrenovering.

Hur vill du ha lägenhetsrenoveringen?

Vill du förnya väggar med nya tapeter och kanske slipa om eller lägga helt nya golv? Ni bestämmer hur ni önskar att lägenheten ska se ut och gör alla materialval. Och om ni behöver hjälp med materialval, kan du fråga oss om det. Det är nämnligen så vi arbetar. Vi gör allt med ansvar, behörighet och innehar certifikat på alla våra tjänster för en lägenhetsrenovering. Kontakta oss för offert till er lägenhetsrenovering!

Så går en lägenhetsrenovering till

  • När du tar kontakt med oss kommer vi ut på ett platsbesök och lyssnar gärna på vad ni önskar med er lägenhetsrenovering
  • Du får möjlighet att välja material, färger på tapeter eller målning, inredning och utseende
  • Vi ger dig en kontaktperson som har ansvaret för att informera dig om lägenhetsrenoveringen och uppdaterar dig om allt som händer
  • Vi genomför lägenhetsrenoveringen och arbetar tills du är helt nöjd med vårt arbete
  • Vi slutbesiktigar lägenheten tillsammans med dig så att du är helt nöjd med vårt arbete
När vi erbjuder oss att utföra en lägenhetsrenovering i Danderyd eller på någon annan ort i norra Stockholm, så får du alla hantverkartjänster från ett och samma ställe. Vi är hantverkare som kan arbeta med alla slags arbeten. Om du exempelvis behöver en tjänst av en arkitekt så har vi ett stort nätverk med partners och samarbeten som kan rita lägenheten åt er inför renoveringen.

Kom ihåg det viktiga rot avdraget

Du minns väl rot avdraget och att du har möjlighet att dra av för arbetskostnaden i samband med din lägenhetsrenovering i Danderyd! Säg gärna till om det är så att du önskar att vi tar hand om ansökan av rot avdrag åt dig. I så fall ser du slutsumman på fakturan med avdraget inkluderat.
Lägenhetsrenovering Stockholm, Lägenhetsrenovering Danderyd, Lägenhetsrenovering Täby, Lägenhetsrenovering Lidingö, Lägenhetsrenovering Sollentuna