Lägenhetsrenovering Lidingö

Har du blivit less på hantverkare som lovar komma och arbeta med din renovering, eller bygge? De kommer den ena dagen för att nästa dag vara som bortblåsta och du får ingen som helst kontakt med dem. Det har vi själva varit med om och vet hur frustrerande det kan vara. När vi startade vår renoveringsfirma så bestämde vi att så kommer vi inte arbeta. Av den frustrationen har vi byggt vår firma och kan erbjuda dig som behöver en lägenhetsrenovering i Lidingö hög kvalitet på vårt arbete.
Att anlita oss för er lägenhetsrenovering är en säker sak. Vi har alla auktorisationer och behörigheter som krävs för att utföra en lägenhetsrenovering i Lidingö med en hög kvalitet på alla våra tjänster.
Vi är ett Auktoriserat VVS-företag, har säkert vatten och är behöriga för alla slags tjänster som elektriker. 

Få en fin lägenhetsrenovering på Lidingö

Vill du förnya väggar med nya tapeter och kanske slipa om eller lägga helt nya golv? Ni bestämmer och gör materialval. Behöver ni hjälp med materialval, kan du fråga oss om det. Vi arbetar ansvarsfullt, har alla nödvändiga behörigheter och certifikat.
Kontakta oss för offert till er lägenhetsrenovering på Lidingö

Så går en lägenhetsrenovering till:

    • När du tar kontakt med oss kommer vi ut på ett platsbesök och lyssnar gärna på vad ni önskar med er lägenhetsrenovering
    • Du får möjlighet att välja material, färger på tapeter eller målning, inredning och utseende
    • Vi ger dig en kontaktperson som har ansvaret för att informera dig om lägenhetsrenoveringen och uppdaterar dig om allt som händer
    • Vi genomför lägenhetsrenoveringen och arbetar tills du är helt nöjd med vårt arbete
    • Vi slutbesiktigar lägenheten tillsammans med dig så att du är helt nöjd med vårt arbete

När vi erbjuder oss att utföra en lägenhetsrenovering på Lidingö så får du alla hantverkartjänster från ett och samma ställe. Vi har själva hantverkare som kan arbeta med alla slags arbeten och skulle du exempelvis behöva hjälp av en arkitekt så har vi ett stort nätverk med partners och samarbeten för en sådan tjänst.

Kom ihåg det viktiga rot avdraget! Du minns väl rot avdraget och att du har möjlighet att dra av för arbetskostnaden i samband med din lägenhetsrenovering i Lidingö? Säg gärna till om det är så att du önskar det. I så fall tar vi hand om ansökan för rot avdraget åt dig. Då ser du slutsumman på fakturan med inkluderat avdrag.

Lägenhetsrenovering Stockholm, Lägenhetsrenovering Danderyd, Lägenhetsrenovering Täby, Lägenhetsrenovering Lidingö, Lägenhetsrenovering Sollentuna