Lägenhetsrenovering Täby

Har du en sliten lägenhet och bor i Täby? Om du önskar en fin renovering av din lägenhet har du kommit helt rätt. Qicon AB erbjuder oss att utföra fina lägenhetsrenovering i Täby.

Vi har funnits i Täby ända sedan 2007 och har sedan dess arbetat med flera lägenhetsrenoveringar i Täby. Under årens lopp  har  vi fått många fina omdömen på reco.se bland annat.  Det är vi stolta och glada över, eftersom vi vet att det inte är särskilt lätt att få fina omdömen och rekommendationer. Vi vet att det krävs att vi verkligen levererar fina lägenhetsrenoveringar för att få det. För oss är det viktigt att ge den där extra servicen till våra kunder. Det är vi måna om – nöjda kunder är vår bästa marknadsföring.

Utför lägenhetsrenovering i Täby

Vill du förnya väggar med nya tapeter och kanske slipa om eller lägga helt nya golv? Ni bestämmer och gör materialval. Behöver ni hjälp med materialval, kan du fråga oss om det. När vi erbjuder material, erbjuder vi även en konsumentgaranti för till exempel badrumsinredning. Det är så vi arbetar, med ansvar, garantier, behörighet och certifikat på alla våra tjänster för en lägenhetsrenovering. Kontakta oss för offert till er lägenhetsrenovering!

Så arbetar vi med lägenhetsrenoveringar

Bland det första som vi gör och som är viktigt, är att vi först av allt genomför ett platsbesök hos er. Då lyssnar vi gärna på hur ni önskar att lägenhetsrenovering ska bli. Efter det tar sedan planeringen av lägenhetsrenoveringen vid.

   • Då får du möjlighet att välja material, färger på tapeter eller målning, inredning och utseende
   • Vi förser dig med en kontaktperson som sedan ansvarar för all information under det att lägenhetsrenoveringen pågår. Kontaktpersonen uppdaterar dig sedan om allt som händer kontinuerligt.
   • Vi ser till att genomföra lägenhetsrenoveringen med stort ansvar, och vi arbetar tills du är helt nöjd med vårt arbete.
   • Till sist så slutbesiktigar vi den färdiga lägenheten tillsammans med dig. För oss är det viktigt att du är helt nöjd med vårt arbete när vi avslutar renoveringen.

Om oss på QiCon

Vi är ett Auktoriserat VVS-företag som innehar certifikat för Säkert vatten och vi är behöriga för alla slags tjänster som elektriker. Vi hoppas att du ska känna dig säker när du anlitar oss för din lägenhetsrenovering eftersom vi har alla auktorisationer och behörigheter som krävs för att utföra en lägenhetsrenovering i Täby med en hög kvalitet.

Kom ihåg det viktiga rot avdraget!

Du minns väl rot avdraget och att du har möjlighet att dra av för arbetskostnaden i samband med din lägenhetsrenovering i Täby? Så säg gärna till om det är så att du önskar att vi tar hand om ansökan åt dig. I sådana fall ser du slutsumman på fakturan med rot avdrag inkluderat.

Lägenhetsrenovering Stockholm, Lägenhetsrenovering Danderyd, Lägenhetsrenovering Täby, Lägenhetsrenovering Lidingö, Lägenhetsrenovering Sollentuna