Måleritjänster

Vi har flera professionella målare och utför alla typer av måleriarbeten i lägenheter, hus och andra fastigheter.

Att måla om ett rum eller sätta tapeter kan skapa en helt ny känsla och möjligheterna är oändliga. Vi hjälper dig hitta rätt för just dina behov och önskemål.

Fasad och utomhusprojekt

Vi tar oss an projekt både innanför och utanför husväggarna. Det kan tex vara fönster, dörrar, balkongräcken, grunden eller hela fasaden som behöver målas. Vi har erfarenhet av och utför arbeten på alla typer av fasader såsom trä, plåt, puts, betong och tegel. Vi ser det förberedande underarbetet och valet av färg som en viktig faktor för att få ett hållbart resultat och tar fram en lösning för ditt projekt för att uppnå bästa resultat.

Tapetsering

Vill du skapa liv i ett rum kan tapeter vara en passande lösning. Tapetsera hela rummet eller bara en snygg fondvägg med allt från strukturtapet, mönstertapet och fototapet, valmöjligheterna är näst intill oändliga.

För att få ett bra resultat är det viktigt att underarbetet utförs korrekt och det behövs en fin och slät yta. För att uppnå detta kan väggen först behöva spacklas och slipas och om det redan sitter tapeter kan dessa antingen behöva rivas bort eller spärrmålas. Vi undersöker underlaget och kommer tillsammans med dig fram till den lämpligaste metoden.