Renovera Badrum

QICON har lång erfarenhet av badrumsrenovering och ser det som något av en specialitet.
Att renovera ett badrum är ett fullständigt byggprojekt i miniformat där man behöver alla kompetenser.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

QICON har lång erfarenhet av att renovera badrum och ser det som något av en specialitet. Badrumsrenovering är ett fullständigt byggprojekt i miniformat där man behöver alla kompetenser. Då all kunskap om el, golv, rör och våtrum finns inom företaget kan vi garantera en effektiv och säker renovering av ditt badrum. Vi är stolta över att kunna producera ett badrum i standardutförande på mindre än två veckor!

När man ska renovera badrum finns det en rad beslut att ta ställning till både angående design och mer praktiska detaljer. Vi kan leda dig genom beslutsprocessen, men det kan vara bra att ha funderat lite på egenhand också då det är ett rum som ska hålla i många år framöver.

Några frågor, så som om man ska ha golvvärme, handdukstork, dusch eller badkar, spegelskåp samt hur toalett, handfat, kakel och övrig interiör ska se ut känner man till. Det kan dock även vara bra att fundera på var man vill att de ska vara placerade samt vilken höjd skåp och eluttag ska ha. Listan kan göras lång, men det bästa rådet vi kan ge är att hälsa på vänner och bekanta som genomgått badrumsrenovering och be dem berätta om hur de tänkte kring olika beslut.

Kontakta oss om ni vill renovera ert badrum och vill veta mer om vad det innebär i praktiken. Alla renoveringar är unika, och vi har renoverat en stor mängd badrum så vi delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Vi är certifierade för våtrum av Byggkeramikrådet och våra certifikat hittar ni här.

Badrumsrenovering
QICON proudly presents: En badrumsrenovering

Renovera Badrum

Att renovera badrum är på många sätt den mest komplexa renoveringen att göra och något man definitivt inte skall göra själv. Dels är badrummet, eller våtrummet, det utrymme i huset som är omgärdat av flest regler. Dels måste en samverkan av olika yrkeskategorier ske på en liten trång yta och slutligen så är valen du har att göra många. Våtrummet är ett stort och komplicerat byggprojekt i miniformat, och för detta behövs proffs, om det ska bli rätt! Vi på QICON är riktigt bra på att renovera badrum och ser det lite som vår specialité. Vi har därför satsat på att ta fram en film om hur vi renoverar ett badrum. Hoppas du vill se den. Klicka på filmen här bredvid och njut!

Platsbesöket i badrummet är viktigt, eftersom många av de utredningar vi måste göra, bara kan göras på plats. Vi behöver titta på vad det är för bjälklag, vad väggarna består av, hur vattnet tar sig in i badrummet och hur avloppet tar sig därifrån. Under platsbesöket går vi igenom hur du vill ha det i badrummet, och baserat på den utredning vi gör och de önskemål du har skapar vi vår offert.

Eftersom valen är många i badrummet är startmötet viktigt. Här går vi igenom med dig i detalj vilka möbler och vilken inredning du valt och kommer överens om vem som skall köpa sakerna. Vi har rabatter som du får ta del av och det finns andra fördelar med att låta oss köpa allt. Du får då en garanti på helheten, inte bara på arbetet.

Hos oss är det i regel en person som bygger badrummet, från rivning till sista monteringen av krokarna. Till sin hjälp har badrumsbyggaren en behörig elektriker och en auktoriserad rörmokare. Självklart lämnar vi ifrån oss alla viktiga dokument när vi är klara: Kvalitetsdokumentet för tätskiktet, SäkerVatten-intyget för de sanitära installationerna och isolationsmätningsprotokollet som visar att elen är säker.