Tillbyggnad Stockholm, Tillbyggnad Danderyd, Tillbyggnad Lidingö, Tillbyggnad Täby, Tillbyggnad Sollentuna

Tillbyggnad Danderyd

Behöver ni en tillbyggnad i Danderyd, gällande er villa eller radhus? Vi erbjuder tillbyggnad i Danderyd för privatpersoner med rot avdrag. Att göra en tillbyggnad på en befintlig fastighet har blivit allt mer populärt. Att flytta och byta bostad är en ganska lång process, och om ni trivs i er nuvarande bostad, varför byta den? Är det så att ni inte längre ryms i er villa, kan en tillbyggnad lösa den saken.

Innan en tillbyggnad i Danderyd

  • Har ni klart ett bygglov? Det behövs när man vill förändra utseendet på sitt hus, vilket en tillbyggnad alltid gör.
  • Har ni en arkitektritning på er tillbyggnad? Även detta kan vi hjälpa er med?
  • Har ni en rot avdragsansökan?

Om ni ännu inte har något av detta, kan vi hjälpa er med det. Vi har stor erfarenhet av bygglovsansökningar och kan hjälpa er med det. Om ni behöver en arkitektritning för er tillbyggnad har vi möjlighet att anlita arkitekt för en ritning av en tilltänkt tillbyggnad. Det kan vara mycket värt att få en platsanpassad tillbyggnad för att ni ska få ut det maximala i en tillbyggnad. Kanske behöver ni ta hänsyn till  hur tomten ser ut? Fråga oss gärna om allt sådant som ni funderar på.

Vad kostar tillbyggnad i Danderyd?

Om ni undrar vad en tillbyggnad i Danderyd kan komma att kosta, kan ni få veta det i god tid.

Här på vår hemsida kan ni be om offert från oss. Med en offert blir det lättare för er att ta ställning till hur stor tillbyggnad som ni har möjhlighet att bygga. Om ni vill det kan vi även ge en rimlig summa på vad materialet till tillbyggnaden kan komma att kosta. Vi har gjort många preliminära kostnadsberäkningar på material till tillbyggnader  så det är bara att säga till oss så kan vi erbjuda det.

Vi arbetar tills ni är nöjda

När ni anlitar oss på Qicon AB för er tillbyggnad kan vi garantera att ni får en tillbyggnad som ni blir nöjda med. Vi arbetar nämligen för att alltid vi ska få så nöjda kunder som möjligt.

Anlitar ni oss tar vi hand om allt från rivning, bygge av grund, väggar och tak och slutbesiktning så vi och ni vet att ni är nöjda med arbetet med tillbyggnaden. Och vill ni installera en extra toalett eller badrum i tillbyggnaden, så ordnar våra duktiga VVS-montörer det. Vi på Qicon tar ett helhetsansvar, med garantier på material och hantverkartjänster. Det är alltid tryggt och säkert att anlita oss för tillbyggnad i Danderyd!

Ta kontakt och få kostnadsfri offert och platsbesök!