Tillbyggnad Lidingö

Funderar ni på att göra en tillbyggnadLidingö? Behöver ni en större villa eller radhus? Vi erbjuder tillbyggnad på Lidingö för privatpersoner med rot avdrag.

Att göra en tillbyggnad på Lidingö på en befintlig fastighet har blivit allt mer populärt. Det är en lång process – och kanske onödigt? – att flytta och byta bostad om det är så att ni trivs i er nuvarande bostad, så varför byta ut den? Om ni ni inte längre ryms i er villa, kan en tillbyggnad lösa den saken. Har ni dessutom barn som går på dagis eller skola, är det ofta impopulärt att byta skola och dagis. Då är en större villa eller radhus ett bättre alternativ. Det kan vi hjälpa er med, genom att utföra en fin tillbyggnad på er befintliga fastighet.

Få fin tillbygnad på Lidingö

Ta gärna kontakt och be om offert för en tillbyggnad från oss!

Med en offert från oss blir det lättare att ta ställning till hur stor tillbyggnad som ni vill ha, och vad material kan kosta. Med ROT-avdraget får ni ner kostnaderna för arbetskraften, men inte för material till tillbyggnaden. Behöver ni en arkitektritning för er tillbyggnad? Vi kan hjälpa er med det, säg bara till om ni önskar det så hjälper vi er.

Bra att ha koll på inför en tillbyggnad

  • Har ni klart ett bygglov? Det behövs när man vill förändra utseendet på sitt hus, vilket en tillbyggnad alltid gör.
  • Har ni en arkitektritning på er tillbyggnad? Även detta kan vi hjälpa er med?
  • Och vi kan även hjälpa till med ROT-avdragsansökan.

Fråga oss gärna, om vad som helst gällande en kommande  tillbyggnad. Detta har vi gjort många gånger och under flera år och har därför en stor erfarenhet av sådana byggnationer.

När ni anlitar Qicon AB får ni en säker tillbyggnad. Vi är hantverkare med behörigheter för de hantverkartjänster, VVS-arbeten och eldragningar som krävs vid arbetet med en tillbyggnad. Därför kan vi ta hand om allt från rivning, bygge av grund, väggar och tak.

Och vill ni installera toalett eller badrum, så ordnar våra duktiga VVS-montörer det, samt våra behöriga elektriker. Anlitar ni oss, tar vi ett helhetsansvar, med garantier på våra tjänster. Det är tryggt och säkert att anlita oss för er tillbyggnad på Lidingö!

Tveka inte att ta kontakt så snart ni funderar på en tillbyggnad av er fastighet på Lidingö!

Tillbyggnad Stockholm, Tillbyggnad Danderyd, Tillbyggnad Lidingö, Tillbyggnad Täby, Tillbyggnad Sollentuna