Tillbyggnad Sollentuna

En tillbyggnad avser de åtgärder som ökar fastighetens volym. Tillbyggnaden utökar normalt fastighetens grund och är ett bra sätt att ta tillvara på befintlig fastighet om man vill bygga ut. Detta projekt kräver sin planering med alltifrån konstruktionsritningar, budget samt en bygglovsansökan om ytan är större än 15kvm. Resultat blir ofta ett till rum, uthyrningsdel och väldigt ofta en helt ny våning. Planerar ni att utföra en tillbyggnad i Sollentuna? Kontakta gärna oss på Qicon! Vi har lång erfarenhet av den här typen av projekt och kan vägleda er rätt i denna beslutsprocess.

QICON utför alla möjliga typer av renoveringar. Oavsett om projektet är litet eller stort så sätter vi stor vikt vid att ha en välorganiserad och kontrollerad byggprocess. För detta ansvarar våra projektledare. Vi håller dig kontinuerligt informerad om hur arbetet fortlöper för att du ska känna dig delaktig i processen.

Exempel på vanliga renoveringar:

Invändigt: Helrenovering av villor och lägenheter från golv till tak, renovering av källare med golvvärme eller platongolv samt tvättstugor.

Utvändigt: Fasadmålning och omputsning av hus.

Detaljer: Eftersom att det är viktigt att renoveringen passar in i husets grundläggande struktur så utför vi anpassade snickerier. Detta inkluderar exempelvis nya dörrar i sekelskiftsstil för äldre villor, egensnidade trätrappor samt praktiska lösningar så som skjutdörrar till garderober.

Ovanstående är ett axplock på vad vi kan göra. Har du några funderingar över renoveringsprojektet är det bara att ta kontakt med oss! Vi kan tillsammans arbeta fram ett förslag för att göra din bostad så hemtrevlig som möjligt. Att renovera ska vara roligt, så låt oss göra jobbet så kan du njuta av ditt nya hem.