Tillbyggnad Stockholm

Funderar ni på att göra en tillbyggnad i Stockholm, på er villa eller radhus? Vi erbjuder tillbyggnad i Stockholm för privatpersoner med ROT-avdrag. Att göra en tillbyggnad på en befintlig fastighet har blivit allt mer populärt. Att flytta och byta bostad är en ganska lång process, och om ni trivs i er nuvarande bostad, varför byta den? Är det så att ni inte längre ryms i er villa, kan en tillbyggnad lösa den saken.

Pris för tillbyggnad i Stockholm?

Om ni vill veta en ungefärlig kostnad för en tillbyggnad i Stockholm, kan ni be om offert från oss. Med en offert blir det mycket lättare att ta ställning till hur stor tillbyggnad som ni vill ha, och vad materialet kan komma att kosta. Med ett ROT-avdrag får ni ner kostnaderna för arbetskraften, men inte för material till tillbyggnaden. Behöver ni en arkitektritning för er tillbyggnad? Vi kan hjälpa er även med det, så säg bara till om ni önskar det så hjälper vi er. Bra att ha koll på inför en tillbyggnad:
  • Har ni klart ett bygglov? Det behövs när man vill förändra utseendet på sitt hus, vilket en tillbyggnad alltid gör.
  • Behöver ni en skräddarsydd tillbyggnad? Vi kan hjälpa er med en ritning av tillbyggnaden så att den blir platsanpassad för att öka utrymmet på ett maximalt sätt.
  • Har ni en arkitektritning på er tillbyggnad? Även detta kan vi hjälpa er med.
  • Fråga oss gärna, om vad som helst gällande en tillbyggnad i Stockholm. Detta har vi gjort många gånger och har en stor erfarenhet av olika slags tillbyggnationer.

    Hur ska tillbyggnaden se ut?

    Vill ni ha en tillbyggnad på höjden? Det går att fixa, även om en sådan tillbyggnad tar längre tid att bygga än en tillbyggnad som endast innebär ett eller fler rum på bottenplan. Om du undrar över något, om vad som är bäst när det kommer till att bygga en tillbyggnad på just er villa, så ta kontakt. Alla tillbyggnader måste anpassas till befintligt hus och den tomt som ni har. Vi erbjuder totalentreprenad i Stockholm och kan åta oss stora tillbyggnadsprojekt. När ni anlitar Qicon AB för er tillbyggnad får ni en säker tillbyggnad, med hantverkartjänster, VVS-arbete och eldragningar av auktoriserade hantverkare. Dessutom kan vi ta hand om allt från rivning, bygge av grund, väggar och tak. Och vill ni installera toalett eller badrum, så ordnar våra duktiga VVS-montörer det, samt våra behöriga elektriker. Anlitar ni oss, tar vi ett helhetsansvar, med garantier på material och våra tjänster. Det är tryggt och säkert att anlita oss för tillbyggnad i Stockholm!
Tillbyggnad Stockholm, Tillbyggnad Danderyd, Tillbyggnad Lidingö, Tillbyggnad Täby, Tillbyggnad Sollentuna