Tillbyggnad Täby

Har er villa eller radhus blivit för litet för er? Genom att familjen blir större, kanske med fler eller större barn, kan man behöva fler rum. Att utföra en tillbyggnad i Täby på ett befintligt hus är bättre än en bostadsflytt. Har barnen fått kompisar området? Trivs hela familjen? Då är det kanske inte läge för att flytta från området. En tillbyggnad kan ge er rum så att ni inte behöver bo så trångt samtidigt som det leder till ökad trivsel.

Vi erbjuder tillbyggnad i Täby

När ni anlitar Qicon AB för er tillbyggnad ser vi till så att ni får en sådan tillbyggnad på ert hus, som ni önskar. Har ni klart ett bygglov? Det behövs när man vill förändra utseendet på sitt hus, vilket en tillbyggnad alltid gör. Har ni en arkitektritning på er tillbyggnad? Även detta kan vi hjälpa er med, och vi kan även hjälpa till med ROT-avdragsansökan. Ett ROT-avdrag är mycket bra, och erbjuds alla som vill göra en tillbyggnad på sin villa eller radhus. Ibland kan det kännas bökigt och tidskrävande att göra en ROT-avdragsansökan. Då kan vi hjälpa er med det. I så fall kan vi dra av för ROT-avdraget direkt så att ni enbart betalar för slutsumman på er faktura från oss.

Vi erbjuder flera hantverkartjänster för tillbyggnad i Täby:

  • VVS-arbete för att installera en extra toalett eller badrum
    eldragningar av behöriga elektriker
  • rivning av väggar, inredning, golv och tak
  • tillbyggnad av husgrund för tillbyggnaden
  • tillbyggnad av väggar, fönster, tak och dörrar

Det är tryggt och säkert att anlita oss för tillbyggnad i Täby! Detta eftersom att vi tar ett helhetsansvar, med garantier på material. Vi arbetar för att ni ska bli nöjd med tillbyggnaden i Täby. För oss är nöjda kunder den bästa marknadsföringen och vi strävar alltid efter att få så nöjda kunder det bara går.

Begär offert för er tillbyggnad i Täby

Genom att att klicka här kommer ni till vår kontaktsida, och därefter kan ni begära en offert för er tillbyggnad i Täby. Genom att be om en offert från oss blir det lättare för er att ta ställning till hur stor tillbyggnad som ni vill ha, och vad materialet till tillbyggnaden får kosta. Fråga oss gärna, om vad som gällande en tillbyggnad. Detta har vi gjort många gånger och har stor erfarenhet av.

Tillbyggnad Stockholm, Tillbyggnad Danderyd, Tillbyggnad Lidingö, Tillbyggnad Täby, Tillbyggnad Sollentuna