VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster riktar dig mot konsumenter och omfattar renovering, bygg och servicejobb!

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster riktar dig mot konsumenter och omfattar renovering, bygg och servicejobb!

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster riktar dig mot konsumenter och omfattar renovering, bygg och servicejobb!

RENOVERA BADRUM, KÖK ELLER HELA DITT HEM. ALLT ÄR MÖJLIGT!

Att renovera är ett brett begrepp som innehåller alla åtgärder man kan göra för att förbättra skicket på en befintlig byggnad. Lika brett som begreppet är QICONs kompetens. Den viktigaste av våra tjänster är renovering. Vi utför alla möjliga typer av renoveringar och det mesta är möjligt. Vår erfarenhet sträcker sig till början av 2000-talet. Oavsett om projektet är litet eller stort så sätter vi stor vikt vid att ha en välorganiserad och kontrollerad byggprocess. Kvalitet är det vi sätter främst!

Badrumsrenovering ser vi lite som en specialitet. Gärna i kombination med ett fönsterbyte, en bastu, en hall-renovering eller något annat. Ju större och mer omfattande projekten blir, desto mer kommer QICONs breda kompetens till sin rätta. Men även det enkla badrummet behöver vi bygga rätt enligt dagens regler. Vi kan reglerna!

Köksrenovering är en annan typ av projekt vi är riktigt bra på. Om rörmokaren är en av de viktigaste i en badrumsrenovering, så har elektrikern en central roll i ett modernt kök. QICON har bägge yrkeskategorierna anställda. Följaktligen, kombinerat med kompetens inom snickeri och plattsättning, blir köksrenoveringar ett självklart val. Oavsett vilken leverantör som levererar köket.

En tredje vanlig renovering är källarrenoveringen. Vi är duktiga på källare och källarprojekt är ofta lite större och mer komplexa, vilket vi tycker mycket om.

Slutligen kan vi också lyfta fram renovering av hela hem. Det kan röra sig om renovering av en hel lägenhet, en villa eller delar av dem. Ingen renovering är för liten, eller för stor. Vi kan anpassa våra processer till alla renoveringar och vår flexibilitet gör oss konkurrenskraftiga.

BYGGA OM OCH TILL. VÅRA TJÄNSTER FLYTTAR VÄGGARNA DIT DU VILL!

Renovering i all sin ära, inte minst miljömässigt. Men ibland vill man förändra planlösning, bygga till, bygga på en våning, flytta kök. Kanske till och med riva och bygga nytt. Dessa typer av arbeten kräver mer än personal som är bra på att renovera. QICON har därför även personal med bygg-kompetens anställda, och utför därför också med stor precision dessa arbeten. Gemensamt för arbetsmomenten är att de kräver mer än en bara en byggfirma. Projekten behöver också ritningar, ofta av en arkitekt, men inte sällan också av en konstruktör. Vi kan bygga, och allra bäst efter ritningar! Följaktligen är en av våra tjänster att bygga till eller om. Inget projekt är för stort för QICON, så länge vi kan utföra arbetet som en konsumententreprenad eller åt en bostadsrättsförening. Inredning av vindar och omvandling av lokal till bostad är två exempel på projekt som en bostadsrättsförening gärna anlitar oss för.

SERVICEJOBBEN NÄR DU BEHÖVER ENKLA TJÄNSTER AV ELEKTRIKER, RÖRMOKARE, MÅLARE ELLER SNICKARE

 

Ibland har jobb du vill få utförda inte karaktären av ett projekt. Bland våra tjänster ingår att du kan anlita enskilda kompetenser hos QICON för jobb som bara tar några timmar. Du kanske vill byta ut en toalett, sätta en vattenutkastare eller byta till en dimmer. Byta el-central, sätta upp ett badrumsskåp eller byta kakel i köket är andra exempel. Vidare t.ex. få en ny tapet eller få ett rum ommålat. Karaktäristiskt för ett servicejobb är att det oftast endast är en kompetens du efterfrågar. Vidare att vi uppskattar att jobbet tar mindre än en dag att utföra. Servicejobb utför vi, till skillnad mot våra traditionella tjänster på fast pris, alltid på löpande räkning och våra processer får du på köpet.

Fördelarna med våra tjänster Servicejobb är att våra kunder kan dra nytta av ledig kompetens mellan projekten. Likaså att kunna förlita sig på att personalen har samma behörigheter och auktorisation som i ett projekt. Vi planerar våra resurser på fredagar och lediga ”slots” fördelar vi med fördel på servicejobb. Därför tar det ibland lite längre tid för oss att komma, men vår kommunikation och punktlighet när vi väl lovat tid, är vida känd.