Totalentreprenad Lidingö

Välkommen till Qicon AB som arbetar på Lidingö. Behöver ni en partner för en totalentreprenadLidingö?

QiCon är en mycket erfaren och kompetent hantverkarfirma med många kompetenser.
Bland våra duktiga byggare arbetar både VVS-montörer med nödvändiga certifikat och auktorisation inom behörigt våtrum och Säker Vatten. I vår firma arbetar elektriker som har fått kvalitetssäkerhet godkänt av Villaägarnas Riksförbund. Därför kan vi erbjuda både kvalitet och kompetens när ni anlitar oss för en totalentreprenad på Lidingö. Vi har arbetat med detta under många år och fortsätter att arbeta för att erbjuda kvalitet och kompetens till dig som anlitar oss för er totalentreprenad.

Så arbetar vi med totalentreprenad i Lidingö

Detta erbjuder vi i samband med en totalentreprenad i Lidingö:

  • projektering – inför ert bygge eller er renovering
  • arkitektritning – om ni inte redan har en sådan
  • hantering av bygglov
  • en arbetsplan – med arbetsschema för ert bygge eller renovering
  • utförande av bygget eller renoveringen – med rätta hantverkare
  • information – och endast en kontaktperson under hela bygg- eller renoveringsprojektet
  • slutbesiktning och efterkontroll

När vi arbetar med totalentreprenad är det fortfarande du (som anlitar oss) som är byggherre och bestämmer hur slutresultatet ska bli, men  det som vi kan stå till tjänst med är att ta ansvar för alla alla kontakter med hantverkare och myndigheter sker i tid, vi planerar och driver på för att hela byggprojektet ska blir såsom vi har avtalat och att det blir klart i tid.

Vi erbjuder nyckelfärdiga tjänster

Med oss som totalentreprenör får du flertalet nyckelfärdiga tjänster. Med det inbegriper det alla slags tjänster för badrum, kök, inredning, elarbeten, snickerier och VVS. Även för tak- och fasadarbeten och ett totalansvar för att renoveringen eller bygget ska bli klart i tid och att du får all nödvändig information under arbetets gång.

Behöver du få tag i en plåtslagare? Det ordnar vi. I vårt kontaktnät har vi nämligen hantverkare som besitter olika kompetenser. Vi kan ta kontakt med arkitekter, konstruktörer, trappspecialister, pool-byggare, smeder med mera, och anlita dem när du behöver deras tjänster. Därför kan du vara trygg med att anlita oss.

När sedan bygget eller renoveringen är klar, så är det bara för dig att flytta in i ditt färdiga hus, eller om ni har en bostadsrättsförening – så kan de boende flytta hem igen, som har fått sina bostäder renoverade. Vi är en mångsidig hantverkarfirma som erbjuder ansvarsfull totalentreprenad.

Ta kontakt och berätta vad ni behöver så kan vi berätta vad vi kan erbjuda.

totalentrepenad stockholm, totalentrepenad lidingö, totalentrepenad täby, totalentrepenad sollentuna, totalentrepenad danderyd