Totalentreprenad Sollentuna

Behöver du få tag i en firma för en totalentreprenad i Sollentuna? Kanske du behöver bygga något nytt eller renovera i flera byggnader? Är ni en fastighetsägare, såsom en bostadsrättsförening eller hyresvärd? I så fall behöver du säkert en partner som kan administrera och projektera för ditt bygge eller renovering. Då kan vi hjälpa er att genomföra en badrumsrenovering i totalentreprenad i Sollentuna eller en köksrenovering totalentreprenad i Sollentuna åt er. Vi erbjuder totalentreprenad vilket betyder att vi tar hand om hela renoverings- eller byggprojektet åt dig och ser till så att bygget och renoveringen går framåt.

Byggherre i totalentreprenad i Sollentuna

Du är fortfarande byggherre och bestämmer hur slutresultatet ska bli, men vi håller i alla kontakter med hantverkare och myndigheter. När sedan bygget eller renoveringen är klar, så är det bara för dig att flytta in i ditt färdiga hus, eller att de boende som har fått sina bostäder renoverade, flyttar hem igen. Vi åtar oss gärna en roll där vi arbetar för att bygget och renoveringen ska bli klar, i tid. Vi är en mångsidig hantverkarfirma som erbjuder totalentreprenad i Sollentuna.

Anlita totalentreprenad i Sollentuna

Detta erbjuder vi i samband med en totalentreprenad i Sollentuna:
  • projektering inför ert bygge eller er renovering
  • arkitektritning om ni inte redan har en sådan
  • hantering av bygglov
  • en plan med arbetsschema för ert bygge eller renovering
  • utförande av bygget eller renoveringen med hantverkare
  • information och endast en kontaktperson under hela bygg- eller renoveringsprojektet
  • slutbesiktning och efterkontroll
Vi har duktiga hantverkare som har många kompetenser. Bland våra duktiga byggare finns både VVS-montörer som har certifikat och auktorisation, både inom behörigt våtrum och Säker Vatten. I vår firma arbetar behöriga elektriker och vi har erhållit kvalitetssäkerhet som är godkänt av Villaägarnas Riksförbund. Vi erbjuder kvalitet och kompetens och har arbetat hårt för att kunna erbjuda detta för våra kunder och alla som väljer att anlita oss.

Erbjuder nyckelfärdiga tjänster i Sollentuna

Med oss som den firma som du anlitar för er totalentreprenad i Sollentuna, får du flertalet nyckelfärdiga tjänster. Med det begreppet finns det inbegripet tjänster för badrum, kök, inredning, elarbeten, snickerier och VVS-tjänster, tak- och fasadarbeten och ett totalansvar för att renoveringen eller bygget blir klart i tid och att du får all nödvändig information under arbetets gång. Behöver du få tag i en plåtslagare? Vi erbjuder även tjänster av olika slags hantverkare. I vårt kontaktnät har vi arkitekter, konstruktörer, trappspecialister, pool-byggare, smeder med mera. Därför kan du vara trygg med att anlita oss. Vi kan erbjuda flertalet hantverkartjänster för ert bygge och renovering i vår totalentreprenad i Sollentuna. Ta kontakt och berätta vad ni behöver så kan vi berätta vad vi kan erbjuda.
totalentrepenad stockholm, totalentrepenad lidingö, totalentrepenad täby, totalentrepenad sollentuna, totalentrepenad danderyd