Totalentreprenad Täby

Totalentreprenad Täby

Välkommen till Qicon, som erbjuder totalentreprenad i Täby!
Vi är en hantverkarfirma i Täby som stadigt har växt både sett till antalet hantverkare med många kompetenser och fått alltfler nöjda kunder.

Hos oss arbetar VVS-montörer med certifikat och auktorisation inom behörigt våtrum och Säker Vatten. Vi är flera behöriga elektriker som har erhållit kvalitetssäkerhet och är godkända av Villaägarnas Riksförbund.

När du anlitar Qicon för totalentreprenad i Täby, får du flertalet nyckelfärdiga tjänster. I det begreppet ingår det att vi kan tillhandahålla flertalet kvalitativa tjänster för bygg eller renovering av badrum, kök, inredning, elarbeten, snickerier, VVS-tjänster, samt för tak- och fasadarbeten. Framför allt innebär det att vi tar ett totalansvar för att renoveringen eller bygget ska bli som du önskar det och att det blir klart i tid.

Vad ingår i en totalentreprenad i Täby?

I den totalentreprenad som vi erbjuder ingår:

  • projektering inför ert bygge eller renovering
  • arkitektritning om ni inte redan har en sådan
  • hantering av bygglov
  • en plan med arbetsschema för ert bygge eller renovering
  • utförande av bygget eller renoveringen med hantverkare
  • information och endast en kontaktperson under hela bygg- eller renoveringsprojektet
  • slutbesiktning och efterkontroll

Hos oss får du all nödvändig information under arbetets gång. Om du behöver få tag i en plåtslagare eller en smed för smideskonstverk så kan vi erbjuda just de tjänsterna. Vi har smeder, plåtslagare, arkitekter, konstruktörer, trappspecialister och pool-byggare, med mera. Skulle det vara så att du behöver få hantverkartjänster som inte finns i vår firma, så har vi ett brett kontaktnät med flertalet hantverkare. På så sätt kan vi erbjuda många tjänster som du behöver för att genomföra bygget och renoveringen. Därför kan du vara trygg när du anlitar oss!

Totalentreprenad för bostadsrättsföreningar

Har ni en bostadsrättsförening i Täby och behöver renovera er fastighet? Ni kan till exempel behöva hjälp att bygga ett garage eller renovera era bostäder, trapphus eller gemensamma utrymmen?

I så fall ska ni anlita oss! Vi erbjuder totalentreprenad och har samtidigt stor erfarenhet gällande renoveringar och byggen för bostadsrättsföreningar i Täby. Om ni behöver få tag i en entreprenör som hjälper er att samordna och driva ett bygge eller renovering framåt så är vi rätt partner för er.

Med oss är ni trygga under hela processen

Vi förstår att ett bygge och en stor renovering tar mycket tid och energi för den styrelse som är ansvarig för en bostadsrättsförening. Därför kan vi komma in som er partner och tar ansvar för att byggprojektet blir genomfört på ett korrekt sätt och i tid.

I vårt arbete med totalentreprenad i Täby håller vi alltid en löpande information och kommunikation med dig. På så sätt kan du ta ställning till andra frågor som kanske behöver tas om hand. Då kan ni fokusera på viktiga materialval exempelvis.

Vi är lyhörda och tillmötesgående

Som vår kund prioriterar vi dig och är lyhörda för dina önskemål och ambitioner. Vi erbjuder kvalitet och kompetens eftersom vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att ro i land ett stort arbetsprojekt för ett nybygge eller renovering. Vi kan garantera att du blir nöjd med oss som din partner under arbetsprojektets gång.

Ta kontakt och berätta om ert arbetsprojekt, så kan vi berätta hur vi kan hjälpa er!