V V S

Vi är ett auktoriserat företag som erbjuder tjänster inom det mesta som förväntas av en modern VVS installatör. Vi utför allt från servicearbeten såsom byte av köksblandare, installation av diskmaskin till installation av vattenburen golvvärme och dragning av vatten och avlopp för badrum och kök.

QICON är auktoriserade av ”Säker Vatten” och våra utbildade rörmokare har bred kompetens och lång erfarenhet. Vi erbjuder trygga och säkra installationer och lämnar intyg på att installationerna är utförda enligt gällande regler.

 

Golvvärme

Golvvärme är en behaglig lösning för att värma upp allt från ett litet rum till ett helt våningsplan. Funderar du på elektrisk eller vattenburen golvvärme? Vi erbjuder båda och ger dig tips kring vilket som passar dina behov och plånbok.

Stambyte

Att göra ett stambyte i en fastighet innebär att alla ledningar för avlopp och vatten byts ut. Detta görs när ledningarna blivit föråldrade och riskerar att sättas igen eller spricka. Vi har erfarenhet av stambyten i både större och mindre fastigheter och erbjuder lösningar som passar din situation.